Watersportactiviteiten centrum

Watersportactiviteiten centrum 

Deze Sneekweek kun je het water echt beleven met de diverse watersportactiviteiten voor alle leeftijdsgroepen.  

Sneekweek Rubberbootrace 

Op maandag 8 augustus start de Sneekweek Rubberbootrace bij het Theater Sneek. Deelnemers strijden door de grachten van Sneek om de eer en erna lekker chillen in je boot onder het genot van een dj.

Supclinic en/of suptours 

E-foiling en stand Up Paddling, ofwel staand op een board peddelen is helemaal van deze tijd. Lekker op het water sportief bezig zijn. Wil je kennismaken met de SUP Sport? Dat kan tijdens deze Sneekweek. Op vrijdagavond 5 augustus worden er demonstraties suppen en e-foiling in de Kolk in Sneek getoond. Heb je de smaak te pakken, dan kun je inschrijven voor een supclinic of suptour die deze Sneekweek worden georganiseerd door Sharksups op maandagmiddag, maandagavond op de Prins Hendrikkade en dinsdagavond vanaf de Jousterkade. Kijk in de timetable bij activiteiten voor informatie en boeken. 

 

Optimist on Tour

Kinderen die altijd al eens hebben willen kanovaren of zeilen, kunnen hun hart ophalen. Optimist on Tour komt 9 t/m 11 augustus naar Sneek tijdens de Sneekweek! Drie dagen lang kan je in het centrum gratis watersporten en leer je bovendien veel over water in het waterlaboratorium. Ook kun je in een kano stappen.

Locatie Westersingel, Theater Sneek
data 9, 10 en 11 augustus
tijd 10.00 - 17.00 uur
 

Verder kun je ook gebruik maken van alle andere watersportactiviteiten in Sneek, want Sneek is natuurlijk dé watersportstad van Noord Nederland!