Natuurlijk is er genoeg te doen op de Sneekweekkermis voor kinderen van alle leeftijden!

Sneekweek kindermiddag

Tijdens de Sneekweek wordt ook aan de kinderen gedacht. Er wordt een feestelijke Sneekweek kindermiddag georganiseerd op donderdag 10 augustus. Deze kindermiddag is gratis toegankelijk. 

Tijd: 13.00 - 17.00 uur
Locatie: Stadhuistuin

Sneekweek Straattheaterfestival

Op dinsdag zullen bijzondere acts uit binnen- en buitenland te zien op verschillende locaties in het centrum van de waterpoortstad. Elke op hun eigen ludieke manier vermaken ze het publiek van jong tot oud. Kom zelf kijken en aanschouw Sneek als één groot podium van straattheaterartiesten en muzikale acts, want het Straattheaterfestival Sneekweek is gratis toegankelijk en een uitje voor het hele gezin.

Dit jaar met een echte Theatertuin op de locatie van de stadhuistuin met meerdere vaste grote voorstellingen en een doorlopende kinderactiviteit ‘Boks je Kunst’ waar zo’n honderd kinderen een eigen kunstwerk kunnen maken. 

Straatheaterfestival leuk voor kids

Optimist on tour

Kinderen die altijd al eens hebben willen kanovaren of zeilen, kunnen hun hart ophalen. Optimist on Tour komt 8, 9 en 10 augustus 2023 naar Sneek tijdens de Sneekweek! Drie dagen lang kan je in het centrum gratis watersporten en leer je bovendien veel over water.

Locatie Westersingel, Theater Sneek
tijd 10.00 - 17.00 uur
Deelname: gratis